Director general: 0733-980130
Departament comercial: 0786-263329
office@macprint.ro

DESPRE NOI

DESPRE NOI

Mac Print Pack este o tipografie offset situată în localitatea
Satu Mare, str. Gheorghe Baritiu nr. 25A. jud. Satu Mare

MAC PRINT PACK  si-a inceput activitatea in anul 2014 , avand în spate o echipă cu o vastă experiență în domeniul tiparului si a prelucrarii ambalajelor  din carton precum si a altor produse de tipar.

Principala activitate a tipografiei noastre este fabricarea produselor de ambalat , a cutiilor , etichetelor de carton , precum si realizarea de diverse materiale tiparite din hartie si carton .

Printre necesitățile pe care le acoperim se regăsesc:

 

  • ambalaje tiparite pe carton duplex , cartoane grafice de diverse tipuri si dimensiuni, utilizate pentru ambalarea produselor alimentare, cosmetice, farmaceutice, ingrijire corporala .
  • cutii  personalizate pentru diverse evenimente ( nunti, botezuri ) , cutii pentru ambalarea unor obiecte diverse : cani , obiecte de artizanat, suveniruri etc.
  • cutii suport pentru pahare de cafea, suc , ceai , alte tipuri de cutii personalizate sau nu , functie de solicitarile clientilor.
  • materiale publicitare si de marketing cum ar fi: calendare, flyere, broșuri, pliante, display-uri de publicitate, mape/cataloage de prezentare, postere, plannere și lista poate continua.
  • etichete de carton pentru prezentarea produselor si a caracteristicilor acestora.

 

Societatea noastra este preocupata permanent de oferirea de servicii de calitate la cele mai înalte standarde deținând certificat ISO 9001 2000.

Vă provocăm să ne descoperiți produsele realizate răsfoind paginile acestui site și sperăm la o colaborare viitoare fructuoasă.